Retour beleid van Kens Shoes

Aankopen in de winkel


Alle goederen gekocht bij Kens kunnen geretourneerd worden tot acht werkdagen na aankoop. Er wordt dan een tegoedbon uitgeschreven voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel. 
Deze tegoedbon is 1 jaar geldig.

Alle producten van Kens kun je retourneren of ruilen.

Retourneren of ruilen kan uiterlijk binnen 14 dagen, indien:

De retourzending netjes wordt verpakt zodat de items en eventueel schoendoos in nette staat retour komen.
Het orderformulier voorzien van naam en rekeningnummer is bijgevoegd.
De artikelen ongedragen zijn en in de originele schoenendoos zitten.
De retourzending gefrankeerd is. Via de website kun je een retouren formulier downloaden. Dit forumlier dient volledig ingevuld met de retour meegestuurd te worden.

Ruilen

Wil je graag een artikel ruilen voor een andere maat of kleur? Mail dan onze klantenservice webshop@kensshoes.nl. Indien het artikel voorradig is, zullen wij deze reserverenen opsturen na ontvangst van je retourzending. De kosten voor retourzending zijn €6,95 en dient betaald te zijn voordat wij het artikel opsturen.  Wil je graag een ander item ontvangen? Plaats dan een nieuwe order.

Voor de retour gestuurde items zullen we, na ontvangst van je retourzending, het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen aan je terugstorten.

Sale artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Kosten retourzending

De kosten van een retourzending zijn geheel voor rekening van de afzender en worden derhalve niet door Kensshoes.nl vergoed.

Ongefrankeerde zendingen kunnen wij helaas niet accepteren.

Retouradres

Kens
Postbus 465
5140 AL Waalwijk

 

 

Download retourformulier


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.